<a class="button_size_elementor_normal alignment_inline border_icon_icon hover_none btn_icon_position_right" href="https://shop.mstclean.com"> Към Магазина </а>

Професионално Почистване и пране на Мека мебел, Килими и Автотапицерия

Килимите и меката мебел придават топлина и уют на Вашия дом или офис. Знаем колко е важен комфорта. С помоща на висококачествени препарати и професионално оборудване, ще Ви доставим удоволстието да седнете на чисто! Ще се погрижим тази важна част от дома или офиса Ви да е винаги чиста, с живи цветове и свеж аромат.Прахосмукачката може да отстрани мръсотията на повърхностно ниво, но миризми, петна, бактерии и дълбоко вкоренена мърсотия могат да останат и да създадат лоша среда за живот.

Почистването на килим, диван, табуретка, стол и друга мека мебел, може да бъде трудоемка задача, но дори и да имате време и търпение да ги почистите сами, може неволно да причините щети. При нас почистването на меката мебел се извършва с първоначален оглед и определяне степента на замърсяване и вида на материята. Според това ние избираме най-ефективния метод за почистване на Вашите мебели и килими. Премахваме прах, косми, бактерии и едри частици от тапицерията на меката мебел или килим със специално оборудване, след което третираме петната със специализирани висококачествени биоразградими препарати. 

Завършваме процедурата с машинно пране на текстила. Препоръчително е Вашата мека мебел да се почиства професионално на всеки 6 до 12 месеца. 

Особено ако имате деца и домашни любимци у дома, които обичат да играят и творят. Избирайки професионално почистване и освежаване, удължавате живота на Вашата мека мебел и си гарантирате чиста и безопасна среда! Не отлагайте за по-късно – свържете се с нас още сега! Екипът ни от професионалисти ще предостави тази услуга бързо и качествено!