<a class="button_size_elementor_normal alignment_inline border_icon_icon hover_none btn_icon_position_right" href="https://shop.mstclean.com"> Към Магазина </а>

Професионално Почистване на Стъклени фасади

Клийн Мастърс 2016 предлага професионално почистване на стъклени фасади, както на малки магазини, така и на големи търговски обекти и високи сгради.

Благодарение на високия клас оборудване с което разполагаме, можем да достигнем до 17 м. височина. Нашата професионална автономна почистваща система дейонизира и филтрира водата и я прави 100% чиста при измиване. Обменът на йони с водата осигурява екологично решение при извършване на услугата. Важно е да се почиства стъклената фасада редовно, тъй като това предпазва стъклото от разграждане и натрупване на минерали и замърсяване, предотвратявайки големи разходи за поддръжка и чести ремонти в дългосрочен план.

Стъклата, които не се почистват и поддържат, могат да доведат до трайни и необратими повреди на фасадата и дограмата. Залагаме на най-високите стандарти в областта на професионалното почистване и предлагаме персонализирани решения, отговарящи на Вашите нужди!

Първото впечатление е от значение. За блестящият външен вид на Вашата сграда се доверете на Клийн Мастърс 2016!