<a class="button_size_elementor_normal alignment_inline border_icon_icon hover_none btn_icon_position_right" href="https://shop.mstclean.com"> Към Магазина </а>

Професионално Почистване на Домове

Добре дошли в света на Клийн Мастърс 2016 – Вашият надежден партньор за професионално почистване на домове и офиси. Ние не само почистваме, а трансформираме пространствата Ви в безупречно чисти места, където животът и работата се съчетават хармонично.

Насреща сме, за да Ви осигурим почистен, свеж и уютен дом, където Вие и Вашето семейство можете да се наслаждавате на спокойствие и комфорт, без да губите излишно време в почистване.  В днешно време всяка минута е ценна, поддържането на чист дом може да бъде предизвикателство за много домакинства и често се случва в резултат на умора или други ангажименти да остане на заден план. Затова, екипът на Клийн Мастърс 2016 ще направи безплатен оглед на Вашия дом, в удобно за Вас време, ще Ви представи начините, които ще се използват при почистване съобразено с Вашите приоритети и изисквания и ще Ви изложи индивидуална ценова оферта.

Професионално Почистване на Вашият дом включва:

 
      ·         Почистване и полиране на всички повърхности – мебели, маси, столове, рафотве и други

 

·         Почистване на фурна, печка, котлони, хладилник и други ел. уреди (заплащат се допълнително ако се почистват вътрешно)

·         Почистване на баня

·         Почистване на санитарно помещение

·         Почистване на климатици, ключове и контакти

·         Почистване на черна техника

·         Почистване на входни и интериорни врати

·         Почистване на прозорци и дограма /двустранно/

·         Почистване на тераси

·         Почистване и подсушаване на всички подови настилки