<a class="button_size_elementor_normal alignment_inline border_icon_icon hover_none btn_icon_position_right" href="https://shop.mstclean.com"> Към Магазина </а>

След
Преди

Професионално Почистване на Фасади

Професионалното почистване на фасади е важен процес, който не само поддържа визуалния аспект на сградата, но и предпазва повърхностите от различни външни влияния и чести ремонти. Фасадата е първото нещо, което хората забелязват, преди да пристъпят във Вашия дом или търговски обект.Поддръжката на външните стени на сградата обаче не е никак лесна, тъй като там се натрупват упорити замърсявания от околната среда, а големите височини затрудняват чистенето. Мухълът по фасадите се развива там, където има подходящи условия. Този тип гъба, израства под формата на хифи. Видимите петна по фасадите и стените са вече развити микроорганизми с по-голяма плътност. С отварянето на прозореца за проветрение, мухълът се внася в нашите домове или обекти, използвайки вятъра за разпространение.Фасадите биват различни по вид и всяка една от тях се нуждае от индивидуален подход на чистене, както спрямо вида на повърхността, така и според вида и степента на замърсяването.

В „Клийн Мастърс 2016“ Прилагаме нов метод за реставрация и обработка на външни повърхности и фасади тип минерална мазилка,  еталбонд, сандвич панели и други, с помощта на специално оборудване с налягане 4300 PSI или над 300br. Системата е изцяло автономна и разполага с до 200м. маркучи за достигане на височина до 17м. и труднодостъпни места. Също така е снабдена със соларна система, за да може да работи постоянно и навсякъде.

Измиването под налягане със 100 % чиста вода се използва за намаляване на алергиите, свеждане до минимум на опасностите и подобряване на естетиката на Вашата сграда.