<a class="button_size_elementor_normal alignment_inline border_icon_icon hover_none btn_icon_position_right" href="https://shop.mstclean.com"> Към Магазина </а>

Професионално Почистване на Покриви

Почистването на покрива на Вашия дом или търговски обект е ключов фактор от поддръжката на външната част и цялостната визия на сградата. Клийн мастърс 2016 предлага професионално почистване на керемиден покрив, ламаринен покрив и покрив от сандвич панели.
С времето, задържането на вода и натрупванията от мъх, листа и  други вредители, могат да причинят деградация на материалите на покрива, което води до значителни повреди и нужда от спешни ремонти. Също така, се събира влага, която нахлува във вътрешността на сградата и създава неблагоприятна среда за живот.

Препоръчително е, покривът на Вашия дом или търговски обект да се почиства често, за да се предодвратят всички негативни последици за Вашето здраве и да се запази добрия външен вид на сградата. Нашият екип разполага с висококачествено оборудване за почистване и специални еко-съобразни пепарати, щадяши замърсената повърхност и околната среда. Използват се индивидуални методи и техники за почистване, спрямо степентта на замърсяване и материала, от който е направен покрива.

За блестящият външен вид на Вашата сграда  се доверете на Клийн Мастърс 2016!