Професионално Почистване на Прозорци

Прозорците са лицето на Вашия дом или офис, ние ще се погрижим те да заблестят!

Чистите прозорци значително подобряват изгледа на всяко помещение или сграда. Те позволяват на светлината да прониква свободно и създават приятна атмосфера. Също така се намалява необходимостта от използване на изкуствено осветление през деня. Това може да понижи разходите за електроенергия и да се поддържа добра енергийна ефективност. Професионалното почистване на прозорци гарантира, почистване без следи и петна след измиване. Това е от значение за бизнес сгради и магазини, където добрия външен вид, може да бъде ключов фактор за клиенти и партньори. Препоръчваме професионално почистване на прозорци да се извършва поне два пъти в годината, като не е желателно да се отлага. Това е важна част от поддръжката на прозореца, тъй като предотвратява натрупването на мръсотия, както и трайни повреди по повърхността му. За почистването на прозорците, витрините и дограмите използваме специализирани препарати, които отстраняват всякакви замърсявания и оставят защитен слой , който предпазва стъклото и забавя последващото му замърсяване.

Към услугата професионално почистване на прозорци предлагаме отлепяне и почистване на фолио от стъклени паравани – стени, витрини и гладки повърхности.

Екипът на „Клийн Мастърс 2016“ ще се погрижи да отстрани почистването на прозорци от списъка Ви със задачи!Доверете се на професионалисти!