Професионално Почистване на Соларни панели

Професионално почистване на соларни панели – ключова стъпка за оптимизиране на ефективността и продължителността на вашата соларна енергийна система.

Вашият източник на чиста и екологична енергия заслужава най-доброто внимание, за да работи с пълна ефективност. Нашият екип се грижи за безпроблемната работа на вашата соларна система, като предлага качествено и професионално почистване.Неправилното третиране на панелите може да струва много време и ресурси, както и да доведе до увреждане на външната част на соларната система.

С течение на времето, върху повърхността на соларните панели може да се натрупат прах, мръсотия, листа и други замърсявания, които да намалят тяхната производителност. Редовното почистване помага да се увеличи продукцията на енергия и да се удължи животът на соларната инсталация.Използваме специализирана почистваща система с 100 % чиста вода и телескопични четки, които са предназначени специално за почистване на соларни панели с финален блясък без петна, следи и повредени участъци.

Защо да се доверите на Клийн Мастърс 2016 за професионално почистване на Вашата соларна система:

 

·         Елиминира рискът от увреждане на повърхността на панелите
·         Гарантирана по-висока производителност на енергия
·         Предпазват се елементите на фотоволтаичните съоръжения от негативно влияние на климатичните условия
·         Използват се екологично чисти методи за почистване на Вашите соларни панели
·         Разполагаме с професионално оборудване и специализирани четки, почистващи фино и детайлно