Професионално Почистване на Външни повърхности

„Клийн Мастърс 2016“ предоставя професионално почистване на външни повърхности като бетонови настилки, теракот, гранитогрес, мозайка, гранит, линолеум, павета, алеи и други. Редовното машинно почистване на външните повърхности ще удължи техния живот и ще запази свежия им вид по-дълго.

Като се доверявате на нашите професионални услуги за почистване на външни повърхности, Вие си гарантирате че вашите настилки ще получат нужната грижа. Нашият екип ще направи нужното да почисти всяка повърхност до съвършенство и едновременно с това да избегне нараняване или увреждане на им външния вид. Всеки вид настилка и повърхност има различно предназначение и характеристики и с това различен начин на поддръжка и третиране. 

Ще ви предложим индивидуален метод и технология на почистване спрямо вашите изисквания и приоритети. Може да се възползвате от професионално почистване на външни повърхности на дворни алеи, алеи около басейни, веранди, търговски площадки, паркинги и гаражи, складове, огради и др. Мисията ни е да създаваме чистота и дългосрочни взаимоотношения с нашите клиенти! Ето защо държим на всеки детайл и индивидуално следваме вашите желания и приоритети.